Нямаш място в нашия град“ е документален филм на режисьора

...
 Нямаш място в нашия град“ е документален филм на режисьора
Коментари Харесай

Документален филм за привържениците на Миньор Перник със специална предпремиера от HBO Max

 „ Нямаш място в нашия град “ е документален филм на режисьора Николай Стефанов и продуцента и сценарист Ралица Големанова, който споделя за живота на няколко върли последователи на Миньор Перник. Създаден в копродукция с HBO Max, той обгръща интервал от 3 години, като наред с футболните страсти и триумфите на „ жълто-черните “, измежду които шампионската купа в Югозападната Трета лига от сезон 2019/2020, пред феновете е показана другата страна на тези почитатели като работа, семейство, провокации на всекидневието като коронавирусната пандемия и водната рецесия в града. Сюжетът излиза оттатък рамките на футбола, представяйки ни историята на Перник и въвличайки ни в разнообразни тематики на обществена и икономическа тема.

Представител на Gong.bg бе измежду публицистите, които участваха на извънредната предпремиера на HBO Max в Двореца на културата в Перник през вчерашния ден. Колоритна конюнктура по време на прожекцията сътвориха и основните герои, участвали в залата, които скандираха песни, обичайни за агитката на Миньор.

Именно тази атмосфера може да видите в прикаченото видео, както и какво споделиха пред феновете основателите на кино лентата Николай Стефанов и Ралица Големанова и изпълнителният продуцент за документални филми на HBO Max Ханка Кастелицова:
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР